söta toppar

cute tops

Här är några söta toppar jag gärna skulle se hängandes i min garderob!

/S

orkar-inte-klä-mig-fint-dagen

Så kände jag idag. Blev en enkel t-shirt, blåa jeans och klockan + vågigt hår

bikinikris!

I need your help! Nu är det så att jag endast har 1 bikini som går att använda. Mina från förra året är antingen trasiga, fula eller för små. Och ingen butik i hela jävla uppsala verkar ha någon snygg, användbar & prisvärd bikini. Den enda butik (som i detta fall är en nätbutik) jag har hittat en riktigt snygg bikini i är Victorias Secret. Men där kostar frakten lika mycket som bikinin och det kommer ju ta ett tag att få det om man säger så. Och fallet är detta att jag åker på klassresa nästa vecka, så jag behöver en ny NU. Någon som vet ett bra ställe att köpa fina, prisvärda bikinis på? Kommentera!

typ världens finaste bikini från Victorias Secret


/S

Piña Colada recept

1 kopp färska ananas bitar
1 kopp osötad kokosmjölk
1 banan
iskuber
2 tsk honung

Mixa & Servera!
Pina Colada Smoothie

Ögon godissss

opaki:  Comfy    Cosyyy

Balskor

Häromdagen köpte jag äntligen mina bal-klackar! Har inte beställt klänning än, men har bestämt vilken och det kommer nog passa väldigt fint till varandra! Dock gör dom vääldigt ont och jag kan bara gå i dom, inte dansa eller springa haha så får öva lite mer innan balen.


/C

Mainstream

Mainstream

Känns inte denna sort av outfit väldigt mainstream? Skulle man gå på stan här så skulle man se minst 5 tjejer som är klädda ungefär såhär. Vit söt topp, blåa eller svarta jeans, nån skinnjacka/kavaj, svart stor väska på armen, blond/ljusbrunt långt hår klippt i ett V där bak och vita converse. Ganska roligt om man tänker på det. Men jag ska inte säga något, jag går själv runt så ibland..
För det är verkligen en fin och stilren outfit.
Tänkte ta och svara på en läsarfråga också som lyder såhär:
Frida om details of the day:
Vart kommer koftan ifrån? :)

Svar: Koftan kommer från Zara :)
/S

spring

Dagens våroutfit i dåliga webcambilder



/S

RSS 2.0