details of the day


Måndagsoutfit

Idag ser jag ut såhär!

Svarta jeans - Forever 21 / Linne - Mormors gamla / Kofta - Gina Tricot / Skärp - Vero Moda

/S

New york shopping - Victoria´s Secret

Där ser ni allt jag shoppade på Victoria´s Secret! I butiken hade de ett erbjudande på 7 produkter för 200 kr!! Så sjukt billigt och bra. Så jag köpte body mists, body lotions, body scrub och body wash. Skulle tro att det erbjudandet är riktigt populärt. När det gäller trosorna så var det inte exakt de på bilden. De jag köpte fanns inte på hemsidan nämligen. Mina trosor är mycket finare haha. Hoodien är riktig mysig och skön. För att inte nämna snygg. Den är over-size, så man kan gå runt i bara den med bara ben. Bh:n på bilden har en helt annan färg irl, men det var den jag köpte. Blommorna är rosa irl. Multi-way heter modellen. Vilket gör att man kan bära den på hela 8 sätt! Totally amazing. I Love Victoria´s Secret!
/S

New york shopping - klänningar

Köpte inte så många klänningar i New York, 3 för att vara exakt. Men i detta inlägg får ni bara se 2 stycken. För den tredje tänkte jag nämligen ha som balklänning, så den får ni se när tiden är inne ;)
Men här ser ni de andra två jag köpte.
Den blåa:
Min eventuella avslutningklänning
Den är från Klique B
Den är lång där bak och kort där fram

Den blommiga:
Söt sommarklänning
Den kommer från Rainbow eller Sunshine eller nått

/S

Outfit från Spanien

Här kommer en bild på en outfit från Spanien!

Jeans - Dr.Denim // Skor - dinsko // Tröja - Blanco // Jacka - Stradivarius // Väska - Stradivarius

Sommar outfit

Nu struntar vi i snön och kör på en sommaroutfit!

sommar

back on track

Hejsan kära vänner! Nu är jag hemma från NYC. Känns riktigt trist. Skulle gärna stanna några månader till hehe. Tänkte visa upp allt jag shoppat i bloggen så att ni äntligen får lite uppdatering. Men jag delar in shoppingen i olika inlägg, det finns allderles för mycket att visa haha. Så vi börjar med shortsen! :D

1. Färgglada shorts från Klique B (de är mycket mer limegröna irl)
2. Enkla jeansshorts från Forever 21
3. Vita basic från H&M faktiskt
4. Mina favoriter! Högmidjade jeansshorts från Urban Outfitters
/S

byebye, see ya soon!

Imorgon åker jag till New York i en vecka, och C åkte till Spanien igår. Så förvänta er ingen uppdatering. Men när jag kommer hem har jag en hel del shopping att visa upp ;) Så glöm inte att klicka in här om en vecka, om inte tidigare. Ha det jättebra nu så hörs vi om en vecka!



/S

RSS 2.0