Svar på tal

Fick en fråga på inlägget innan:
Anonym om New york, new york:
Kommer ni att blogga när ni är i usa?

Svar: Jag kommer att ta med mig min laptop, men ingen internetuppkoppling. För det kommer kosta en hel del om man säger så. Men finns det gratis Wifi på hotellet kanske jag hinner slänga in ett inlägg under veckan. Kommer ju ha väldigt fullt upp ;) Om det inte finns gratis Wifi kanske jag kan söka upp en dator i lobbyn eller nått för en snabb uppdatering. Men antagligen blir det ingen bloggnig. Men efter USA är det bara att kika in, för då har jag ju shoppat som f a n. :D

/S

New york, new york

Om exakt en vecka landar vi i New York. Längar så mycket! Det ska bli så kul! Här är en optimal outfit för New Yorks gator, sjukt snygg också.
New York

/S

Vårfärger

Ingen kan väl ha missat att det är inne med massa färg i vår? Därför jag har gjort ett litet collage med lite fint färgglatt vårmode. Enjoy!
spring

/S

be your style and love it

Tatuerade nyss in en av mina tatueringar från Stylebytyra. Har tidigade visat en korstatuering därifrån.
Riktigt fina tycker jag.

/S

wow

Det är så typiskt. Just när man sparar alla pengar man har så kommer denna underbara klänning ut, från Gina Tricot.. Har letat efter just en sådan klänning, och nu finns den. Men jag kanske kan unna mig ETT klädesplagg? :D Vi får se. Vill ju ha så mycket pengar som det bara går till New York. Appropå det så åker vi om 3 veckor!!! :D

me gusta

Kolla vilken sjukt fin bikini jag hittade på Victora´s sectrets hemsida! Perfekt på alla sätt.
Ska införskaffas i The big apple!



saturdayshopping

Det blev en tur till staden idag med familjen! Fick med mig ett par grejer hem. Ni får tyvärr ingen outfit eller facelookbild pga att jag hade en riktigt skabbdag idag..

(sorry för kvalitén på bilderna, orkade inte ta fram min systemkamera hehe)


Shorta - Rut m.fl.


Facial cleanser - The Bodyshop

/S

Solningstips!

Jag, som många andra kämpar järnet för att bli brun på sommaren!
Och här nedan kommer lite tips:

Peela kroppen innan solning
Då tar man bort alla döda hudceller så det blir en jämnare och finare bränna! Men skrubba inte efter solning då man bara skrubbar bort brännan.

Börja sola redan på våren
Då tar solen som mest så det är ett perfekt tillfälle att bygga upp brännan på. Men eftersom man är vinterblek måste man börja med solskyddfaktor eftersom annars blir man röd.

Börja med hög spf och minska med tiden
Oavsett om man är känslig eller inte ska man börja med en ganska hög solskyddsfaktor och ju brunare man blir kan man sänka numret mer och mer. I slutet av sommaren brukar jag sola med olja (dock med solskyddsfaktor i) men bara vanlig olja utan solskyddsfaktor funkar också om du redan har fått en riktigt brun färg.

Smörj in med aftersun
Även om du bränt dig eller inte bör nu smörja in med aftersun, så man återfuktar huden och gör så brännan behålls längre. Har man bränt sig så lindrar den så man inte är lika röd dagen efter.

Lyssna på musik/plugga
Det kan bli ganska långtråkigt att sola ibland, så ha musik i öronen, plugga, läs, prata med en kompis eller något annat så blir det lite roligare!

Sola hela dagen
Allt snack om att man bara ska sola på eftermiddagen osv. Neeej, har man smörjt in sig så man inte bränner sig kan man ju sola hur mycket som helst tycker jag!

Ut och spring
Ta en joggingrunda i sportbh och shorts så får du färg och motion!

Var på vatten
Vattnet reflekterar solens strålar så om du är på en båt eller ligger på en madrass i en pool/hav är det ett perfekt tillfälle att få ännu mera sol på dig. Om man tex seglar en vecka är det omöjligt att komma hem utan att vara brun, även om du försökt att inte få färg.

Sola in på hösten
Sluta inte sola bara för du har fått den färg du vill ha, se till att behålla den också! Sola på hösten och även efter en vecka utomlands bör man fortsätta sola hemma om man vill ha kvar färgen.

Och slutligen: Sola mycket!
Vill man bygga upp en bra färg räcker det inte med en timme då och då. Sola sola sola!!

Dagens klädsel

Stickad tröja - Marc O' Polo // Blommig tröja - Stradivarius // Skor - dinsko

/C

New shoes


399:- från dinsko

De här skorna köpte jag idag på stan. De är bruna som på nedersta bilden.
Är verkligen jättenöjd över köpet!
/Caroline

Bedskirts - LEXINGTON


Jag tycker dessa bedskirts är jättefina! Skulle verkligen vilja ha sånna till mitt rum. De här snyggingarna är från Lexington. De är ganska dyra ca 1600kr, men de finns nog liknande på billigare ställen.

Men det är iallafall jättesnyggt till ett matchande överkast och massa fluffiga kuddar, då vill man bara gosa sig ner där haha! Som på bilderna!

I love ...

Dsc02488_large
Dessa produkter har jag hemma fast i smaken raspberry blackberry och jag kan lova dig att de är helt ljuvliga! Rekommenderas verkligen. Finns att köpa på åhléns. Alla smaker luktar fantastiskt gott!!

i fell for you

Dagens:

le top

Denna fina topp hade jag på mig igårkväll. Älskar verkligen kombinationen av den blåa färgen och den svarta spetsen. Axlarna och knapparna gör pricken över I:et. Kan vara en av de snyggaste tröjorna jag sett. Just den där blåa är min favoritfärg också. (Tröjan är lite mer royal blue IRL)
Åh, den är så fin. <3



/Sara

DRÖMSKORNA

give me now!
Har aldrig sett snyggare skor! Om någon vet var man kan få tag på dessa, så släng in en kommentar så blir jag lycklig!

RSS 2.0