spring

Åh, äntligen vår ute! Kunde ha skinnjacka för första gången i år! :D Riktigt skönt! Här har ni dagens våriga outfit:
Jeans - Cubus // Linne - H&M // Kofta - Temple // Halsband - Fått i present // Örhängen - Glitter // Skinnjacka - New Yorker // Väska - Italien // Skor - Dinsko

/Sara

bags bags bags

Jag är just nu i stort behov av en snygg väska, och jag skulle mer en något annat vilja bära någon av dessa skönheter!


bags

/Sara

BUS

Här kommer lite recensioner på två olika brun-utan-sol krämer. Om man inte vill få hudcancer i solariet är detta ett perfekt alternativ på vintern om man inte vill gå runt och blända alla med ens vita hud.
ÅHLÈNS BRUN UTAN SOL
Denna tycker jag personligen är väldigt bra och den passar bra i ansiktet, då den ger en jämn och fin brun färg utan att bli gul/orange. Den luktar lite granna men eftersom färgen är bra, spelar det ingen roll. Plus att man kan ju ta lite parfym vid halsen för att dölja doften. Resultatet kommer efter ca 3 timmar.
Kostar runt 80-90kr.


KASTANJEVATTEN
Detta är en vätska som man lägger på en liten bomullstuss och sedan duttar/drar med den på ansiktet/kroppen. Det positiva med den här är att resultatet syns efter några sekunder! Denna kan bli fläckig om man inte är nogrann med appliceringen. Därför är denna bäst att använda på kroppen då det är enklare att få rätt. Kastanjevattnet rekommenderas verkligen om du vill se ut att nyss kommit hem från en vecka i Thailand då man verkligen blir BRUN och inte ett dugg orange!
Kostar ca 80-90kr på Åhléns.

Glöm inte att tvätta händerna ordentligt efteråt och ta tvål minst tre gånger. Smörj sedan in med en handcreme efter så det smetar ut eventuella kvarglömda BUS-rester.

same dress different colors

same dress, different colors
Här ser ni åtta likadana klänningar, fast i olika färger. Vilken tycker ni är snyggast? Jag tycker nog den lila och den mörkblå. Riktigt fina!

/Sara

favorite

En av mina favoritoutfits är på idag! Och ja, jag ska klä mig mer varierat..
Kofta - Monki // Byxor - Gina // Ring - Ur&Penn // Korsring - Fått i present

/Sara

hejdå mitt långa hår

Nu är mitt hår klippt. Sjukt kort blev det, eller känns det som. Klippde ca 1 dm, har ingen lugg längre. Åh, det nästan sorgligt haha. Men jag visste att det måste blir gjort. Det var så himla slitet i topparna. Aja, nu är det gjort iallafall. Här har ni resultatet!

Före:                                              Efter:

/Sara


like a dream

dream outfit
Åh, tänk om man hade pengar och om det det sommar. Jag ska shoppa som fan i NY alltså. För såhär ska jag se ut i sommar! No matter what.
/Sara

träningsdags

Nu drar jag iväg till gymmet med Julia! Dagens träningskläder:
Träningsbyxor - Stadium // Linne - JC

/Sara

simple

Dagens enkla outfit matchad med en snefläta.
Kofta - Zara // Jeans - Gina Tricot // Halsband - fått i present
(+ läppglanset jag tipsade om i inlägget innan)

/Sara

tips x3

1. Den här lilla parfymen fick jag i födelsedagspresent av en kompis och fastnade för den direkt.
Sweet rose heter den, och den luktar verkligen gott! Väldigt söt. Den finns att köpa på H&M för
kanske 30 kr. Så sjukt bra och billig! Rekomenderas verkligen som ett budget alternativ.
2. Garniers Perfect bronzer self taning lotion var verkligen ett bra köp. Färgen blir jämn,
brun och inte gul och färgen håller länge. Tyvärr luktar den BUS, men det kan man inte göra nått åt.
Ett minus är också att den kostar lite över 100-lappen, men det är den värd pga resultatet man får.
Finns att köpa lite överallt tror jag.



3. Detta läppglans är min favorit! Det är lätt att applicera, mjukar upp läpparna
och har en mycket fin färg. Glanset kommer från L´oréal Paris och heter Glam Shine, färg nummer 50 (Strawberry sorbet). Det är precis rätt rosa färg. Inte för starkt eller för svagt. Ett plus är också att det glimmar en hel del. Man får inte glömma den smarta förpackningen också! Finns att köpa på många ställen och kostar runt 100 kr. (färgen blev tyvärr helt fel på den här bilden,
men kolla på den första bilden)

/Sara

todays

Här får ni tyvärr en crapy webbcam bild, orkade inte ta någon annan hehe.
Linne - H&M // Blus - Bikbok // Jeans - Cubus // Halsring - Indiska (as you know) // Ring - Ur&Penn
/Sara

one

Framför er ser ni en outfit jag gillar väldigt mycket. Hade på mig den för kanske två veckor sedan. Svart och rött är en väldigt fin komination. Och såklart är halsringen på ;)
Kofta - Monki // Byxor - Gina Tricot // Halsring - Indiska // Väska - Köpt i Italien
(tänk bort de gråa strumporna hehe)

/S

nyinköpt

Det var lagerrensning på Ur&Penn idag, så jag passade på att kika in. Där hittade jag denna skönhet för bara 25 :-! Verkligen ett kap! Ett plus är att den sitter som smort. Bra köp!
/S

black & white

Dagens enkla outfit:

Kofta - Loppis // Linne - Monki // Byxor - Gina Tricot

/S

Mat

Här är lite bilder på onyttig och nyttig mat. Visst ser den nyttiga maten så mycket godare ut? Blir jättesugen på smoothie och bär! Mums!

H&M Trend

Denna stickade skönheten hittade jag inne på H&M Trend igår. Perfekt vårfärg! Materialet är väldigt stelt utanpå men gosigt inunder.

Dagens klädsel

Detta har jag på mig idag. Tröja VILA // Klocka o.n.e // Jeans Dr.Denim
Tröjan köpte jag igår på VILA för 300 kronor.
/C

Springoutfit

Spring

/S

halsringen

Den ack så fina halsringen är hetare än någonsin nu. Du kan se den överallt och den är slutsåld i flera butiker. Själv fick jag tag på en på Indiska för några dagar sedan, till ett fyndpris dessutom! 79 kr kostade den bara. Det finns flera olika modller. Allt från casual till mer glammig. Själv föredrar jag den något glammigare då det händer något. Men casual och också riktigt fint till en enkel outfit. /S



bikbok

Min kära vän Märta fick stå modell när jag valde ut två outfits på Bikbok. Resulatet ser ni nedan.



Fin sommaroutfit!

Untitled #2


typ världens finaste skor

Foto: Kenza

På bilden ser ni nu världshistoriens snyggaste skor. De är helt sjukt snygga. Kenza är just nu i New York (ska själv dit i april) och tipsade om att de är 500 kr billigare där och att de finns över hela staden!! Snacka om att jag ska köpa ett par där alltså. Färgen på dem kommer bli ett svårt val. Men de på bilden ligger högt på listan, likaså de matta svarta. Dog lite när jag såg dem. Jeffrey Campbell <3
/S

emmas skönhet

Emmas skönhet är en bok som fått väldigt bra kritik. Jag har själv inte läst den, men ska verkligen införskaffa den när jag har råd. Boken handlar om Emmas 23 år som modell där hon ger sina bästa skönhetstips för hela kroppen. Tydligen så skriver hon mycket personligt i sin bok. Någon av er som läst den? Jag lovar att ni får en recention när jag läst den! ;)
/S

Ready to party

party


some tumblr pictures


Tip of the day

Den snygga och enkla fiskbensflätan är nu tillbaka! Den är snygg till allt, enkel att göra och framför allt trendig! Här nedan finns en video på hur du gör och även bilder på oss i en fiskbensfläta.
Hur gör man fiskbensflätan? Klicka här!
/S

Casual

casual


Så här vill jag gå klädd i sommar!

Summer 2012



/S

Outfitbild nr.1

Topp - Zara // Chinos - H&M // Armband - present

Första inlägget!

Hejhej!
Välkommen till en modeblogg skapad av två 15 åriga tjejer. Här kommer vi publicera outfits, inspration och massa annat kring ämnet mode. Hoppas ni gillar vad ni läser och vill följa oss!
Ha det bra, hejdå!

RSS 2.0