BUS

Här kommer lite recensioner på två olika brun-utan-sol krämer. Om man inte vill få hudcancer i solariet är detta ett perfekt alternativ på vintern om man inte vill gå runt och blända alla med ens vita hud.
ÅHLÈNS BRUN UTAN SOL
Denna tycker jag personligen är väldigt bra och den passar bra i ansiktet, då den ger en jämn och fin brun färg utan att bli gul/orange. Den luktar lite granna men eftersom färgen är bra, spelar det ingen roll. Plus att man kan ju ta lite parfym vid halsen för att dölja doften. Resultatet kommer efter ca 3 timmar.
Kostar runt 80-90kr.


KASTANJEVATTEN
Detta är en vätska som man lägger på en liten bomullstuss och sedan duttar/drar med den på ansiktet/kroppen. Det positiva med den här är att resultatet syns efter några sekunder! Denna kan bli fläckig om man inte är nogrann med appliceringen. Därför är denna bäst att använda på kroppen då det är enklare att få rätt. Kastanjevattnet rekommenderas verkligen om du vill se ut att nyss kommit hem från en vecka i Thailand då man verkligen blir BRUN och inte ett dugg orange!
Kostar ca 80-90kr på Åhléns.

Glöm inte att tvätta händerna ordentligt efteråt och ta tvål minst tre gånger. Smörj sedan in med en handcreme efter så det smetar ut eventuella kvarglömda BUS-rester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0